Lieve woorden

A title

Image Box text

“Fenna’s optreden was in 1 woord – AMAZING! Kort gezegd; onze doel voor onze ceremonie was om iedereen te laten huilen/snikken, en wat was dat gelukt!! zelfs de stoere mannen konden het niet meer droog houden. Niet alleen was haar muziek talent geweldig, maar haar persoonlijkheid als persoon is top. Ze is open, geeft graag advies als je het niet meer weet, lief, grappig, maakt altijd tijd voor je, en te vertrouwen. Eigenlijk was onze contact zo vlekkeloos dat ik haar oprecht ga missen! Wij willen haar super enorm bedanken voor haar prachtig stem & magic. You are one of a kind Fenna! Veel liefs van ons <3 the happy couple”

Cem & Hana 

A title

Image Box text

“Tijdens wat voor moment dan ook geldt: Muziek is magisch, live-muziek is magischer, live-muziek van Fenna is het aller MAGISCHST!
Fenna heeft onze bruiloftsceremonie onvergetelijk gemaakt met haar piano en fantastische stem. De liedjes die we uitgekozen hadden, hadden natuurlijk al waarde voor ons. Maar haar uitvoering gaf er nog een diepere lading aan.
En tenslotte is Fenna ook gewoon een heel leuk en lief mens, waar het heel fijn samenwerken mee is. Als ik meer dan 5 sterren had kunnen geven, had ik het gedaan. Een super dikke aanrader dus.”

Peter & Vera

A title

Image Box text

“Lieve Fenna, op 8 juli ben je bij ons aanwezig geweest op onze bruiloft. En wow wat was jij prachtig.
Na lang zoeken hadden we jouw dan toch gevonden online en wat waren we trots dat jij kwam zingen op onze dag. Het feit dat je zelfs voor ons een nummer ging inzingen was voor ons waanzinnig. Vol spanning waren dan ook toen onze dag verplaats moest worden door Corona. Maar door jouw warmte en passie zorgde jij ervoor dat je ook 3 maanden later dan gepland aanwezig was, jij was notabene onze wow factor!! Jij hebt onze liefde deze dag in zang omgezet naar de mensen toe. We kunnen dan ook niet anders zeggen dat je waanzinnig bent, fantastisch zingt en daarbij ook een onwijs mooi liefdevol persoon bent die liefde kan overbrengen met jouw warme stem en zang. Nogmaals dank!!”

Raymond & Irene

A title

Image Box text

“Fenna heeft met haar geweldige stem ons allemaal enorm geraakt tijdens de ceremonie. Het was een hele mooie toevoeging en naast dat we er zelf heel erg van hebben genoten, hebben we ook veel complimenten gehad over haar optreden. Wij konden nummers doorgeven die voor ons een speciale betekenis hebben en dat maakte onze ceremonie nog intiemer en persoonlijker. Toen we de stem van Fenna hadden gehoord waren we er al snel uit dat zij onze favoriete keus was, daarna werd duidelijk dat ze ook een heel enthousiast iemand is die goed meedenkt. Fenna is erg fijn in de omgang en het voelde heel vertrouwd om haar erbij te hebben op onze speciale dag. Niets dan lof voor Fenna en wij zouden haar dan ook zeker van harte aanbevelen.”

Lourens & Mabrouka

A title

Image Box text

“PRACHTIG! Fenna is echt een enorme grote aanrader voor je bruiloft, huiskamerconcert, afscheidsdienst of wat dan ook. Zodra je met haar samenwerkt, dan merk je dat het een en al passie is! Ze luistert goed naar wat belangrijk voor je is, maar is ook zeker bereid om mee te denken over de invulling.
Ze heeft onze bruiloft echt onvergetelijk mooi gemaakt! Fenna heeft hier een grote rol in gespeeld, omdat ze juist zo goed meedacht en zelf ook graag wilde dat het voor ons onvergetelijk werd. Fenna is niet iemand die haar standaard lijstje afspeelt en that’s it. Neeeeee, ze stemt alles helemaal af, bereid zich super goed voor en heeft dan zelf ook een smile van oor tot oor! Fenna is goud waard!

Harmen & Esther

A title

Image Box text

“Ons eerste kennismaking met Fenna was erg leuk. Ze is spontaan, enthousiast en daarnaast is zij een professional. Dat blijkt uit haar vragen en hoe ze e.e.a. wil voorbereiden. Tussen ons eerste gesprek tot aan de dag van de bruiloft waren en meerdere contact momenten geweest om ons programma tot in de details door te nemen zodat we van elkaar weten wanneer we wat kunnen verwachten. Op de dag zelf ging alles boven verwachting. Wat kan Fenna toch mooi zingen! Ze heeft onze intieme ceremonie extra bijzonder gemaakt met haar zang door de juiste toonhoogte te zingen. Ze had tijdens het lange diner van 3 uur aan 1 stuk door gezongen. Gasten hadden ontzettend genoten van haar zang. Ze had ook op verzoek van een gast, een nieuw liedje van Ed Sheeran gezongen. De opvoering van het gevraagde nummer was echt prachtig en dat terwijl zij het liedje voor het eerst speelde. Een super dikke aanrader!!!

Long & May

A title

Image Box text

“Mede dankzij Fenna hebben wij een mooie, onvergetelijke bruiloft gehad. Vooraf hebben we prettig contact gehad over onze wensen, persoonlijke verzoeknummers werden enthousiast ontvangen. Zelfs meewerken aan een bruiloftcomplotje was geen probleem! 🙂 Tijdens onze bruiloft heeft Fenna een mooi repertoire ten gehore gebracht. Ze heeft een brede oriëntatie, steeds weer fantastisch mooi gezongen en gespeeld.Ja, wij raden Fenna ten zeerste aan! Fenna is gewoon de bom. Punt. Haha. We genieten nog steeds na Fenna, fantastisch hoe je aan onze mooie dag hebt bijgedragen!”

Igor & Suus

A title

Image Box text

“Wat hebben wij een geweldige dag gehad; waar Fenna een fantastische bijdrage aan heeft geleverd. Inmiddels 1,5 maand verder; dus niet meer “hoog” in alle emoties, maar nog steeds hebben wij maar een paar gedachten over voor Fenna, welke ook nog steeds wordt bevestigd door gasten die aanwezig waren op onze bruiloft: “WOW”, “FANTASTISCHE ZANGERES”, “WAT EEN TOEVOEGING!”. Fenna wist vanaf de aankomst van de gasten iedereen te betoveren met haar prachtige stem, de fantastische nummers en de mooie wisselwerking met de BABS. Wat was het een mooie ceremonie en wat wist ze het diner op te fleuren met mooie liedjes.
Lieve Fenna. Ontzettend bedankt voor jouw bijdrage aan onze prachtige dag! Wij zijn ontzettend blij dat we de keuze hebben gemaakt om jou vast te leggen. Als we het allemaal over zouden mogen doen, is dat het eerste wat we opnieuw zouden doen!”

Ronald & Simone

A title

Image Box text

“Wat een geweldige professional! Met Fenna haar kennis, expertise en uiteraard haar geweldige stem heeft zij onze bruiloft extra mooi gemaakt. Vooraf denkt ze mee qua nummers en draagt opties aan. Maar doet alles hoe jij het wilt. Haar stem blaast iedereen weg (in positieve zin).”

Milco & Cosja

benieuwd geworden?

Neem gerust contact op via info@withfenna.nl of direct via de Whatsapp button hieronder!