Bruiloft 

Wat leuk dat je hier bent! Dat betekent waarschijnlijk dat jullie binnenkort gaan trouwen, gefeliciteerd!

Ik verzorg met heel veel enthousiasme de muziek op jullie bruiloft. Denk aan romantische en easy listening muziek tijdens jullie huwelijksceremonie, toost, diner of openingsdans. Waar je bij weg zwijmelt en even in een andere wereld bent en waarmee jullie verhaal nog meer gevoel krijgt. Ik denk in de voorbereidingen graag met je mee en geef je tips, zodat we de muziek echt op maat laten aansluiten bij de verschillende momenten zodat het precies bij jullie past en nog lang een fijne herinnering blijft.

Ik kijk ernaar uit om kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken zodat we samen een onvergetelijke dag creëren die voor altijd een wauw-gevoel achterlaat bij jou en jullie gasten!

De wettelijke ceremonie

Jullie ceremonie zie ik als het allerbelangrijkste en mooiste moment van jullie dag. En daar hoort muziek bij die júllie verhaal nog meer tot leven laat komen.

We stappen dus af van de standaard van drie nummers (opkomst, tekenen van de akten en bij het einde) die je uit een vast lijstje kiest. Nee, we kiezen muziekmomenten afgestemd op jullie ceremonie en we kiezen nummers die daarbij én bij jullie passen en misschien wel een speciale betekenis hebben.

Het moment dat jullie elkaar voor het eerst ontmoetten en dat ene nummer draaide? Ga ik voor jullie instuderen! Of het lievelingsnummer van een dierbare die je op jullie dag moet missen? Verwerken we in de ceremonie. Grote rock ’n roll fan maar bang dat het niet past op een bruiloft? Pas ik de stijl van het nummer aan naar een romantische bruiloft versie.

En heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan lieflijke pianoklanken tijdens een persoonlijk verhaal over jullie? Of misschien willen jullie geloftes uitspreken die we prachtig muzikaal kunnen omlijsten? Ik heb 1000 en 1 ideeën die ik graag met je deel! Zo creëren we een super persoonlijke ceremonie die echt voor altijd bij blijft.

“Each memory has a soundtrack of it’s own”

Kerkelijke ceremonie

Trouwen jullie ook voor de kerk? Ook de kerkdienst kan super persoonlijk gemaakt worden! Afhankelijk van jullie wensen en de samenstelling van jullie groep gaan we samen de dienst vormgeven.

Zo kan ik bijvoorbeeld de hele samenzang begeleiden en kiezen we muziek die het verhaal van de voorganger nog meer versterkt. We kleuren de dienst en rituelen in met de mooiste persoonlijke muziek, voor die prachtige herinnering aan jullie dag.

Livemuziek tijdens de borrel of het diner

Als het hoge woord eruit is en de prachtige ceremonie geweest is, is het tijd voor feest! Tijdens een borrel, receptie of het diner speel ik easy-listening en romantische achtergrondmuziek met een vleugje soul waarbij jullie en de gasten heerlijk kunnen nagenieten van de ceremonie

Ik speel een vast repertoire met een mix van golden oldies maar ook muziek van nu. Zodat het een fijne afwisseling blijft om naar te luisteren. Laat je vooral inspireren met mijn Spotify Lijst “Wedding With Fenna”!

Waar ik vooral op let bij deze momenten is dat de muziek wel de sfeer versterkt, maar niet overheerst. Zodat iedereen met elkaar kan blijven kletsen, maar ook kan genieten van de muziek.

Ook hierin steken we de borrel zo in dat er bijvoorbeeld ook ruimte is voor speeches tussendoor. Of misschien wil een zus een liedje zingen onder begeleiding van mijn pianospel? Afsluiten met een live gebrachte openingsdans om het feest te starten? Alles kan! 

persoonlijk lied

Willen jullie voor een écht persoonlijke bruiloft gaan? Dan schrijf en componeer ik heel graag een persoonlijk lied voor jullie! Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Waarom willen jullie vandaag met elkaar trouwen? Wat vind je zo geweldig aan de ander en wat is jullie verhaal? We gaan stilstaan bij jullie liefde en hiermee een unieke herinnering creëren!

Ik schrijf zelf een gepersonaliseerde tekst en componeer een prachtige melodie op basis van jullie verhaal en de boodschap die jullie willen brengen.

Omdat ik het heel belangrijk vind dat de muziek en tekst echt bij jullie past gaan we samen in gesprek en stuur ik jullie een tussentijdse demo waar jullie feedback op mogen geven.

Als jullie helemaal happy zijn met de demo, maak ik een studio-opname van het nummer zodat jullie voor altijd een blijvende herinnering hebben. Het persoonlijke lied zing ik tijdens jullie grote dag, en jullie zullen ook dan de professionele opname ontvangen.

Werkwijze

Bij elke bruiloft lever ik een unieke en op maat gemaakte muzikale ervaring, waarbij we samen bepalen hoe en waar de muziek het beste tot haar recht komt op jullie grote dag. Tijdens ons kennismakingsgesprek kunnen we ontdekken of er een wederzijdse klik is (wat enorm belangrijk is!). Ook deel ik graag alle mogelijkheden over hoe we jullie dag nog persoonlijker kunnen maken met livemuziek. Wil je meer weten over mijn werkwijze? Bekijk dan gerust mijn brochure.

Vanaf €890,00

Ik wil je brochure lezen

Benieuwd geworden hoe we jouw bruiloft super persoonlijk en intiem kunnen maken met livemuziek? Ik kijk er enórm naar uit om kennis te maken en alle mogelijkheden te bespreken zodat we samen een onvergetelijke bruiloft creëren!

Neem gerust contact met me op voor meer informatie.