SPIN & SING –ย DJ & LIVE VOCALS

Wij zijn Ruben en Fenna van SPIN&SING! Wij zorgen dat de muziek op jouw feest tot leven komt met de allerleukste dansbare beats en vette live vocals! Tel hier een flinke dosis gezelligheid en feestvreugde bij op en we beloven een avond die jullie en jullie gasten niet snel zullen vergeten.

We beloven een volle dansvloer, spierpijn in de heupen de day-after, fun en happy vibes! Want jouw grote dag verdient het om met een knallend einde af te sluiten.

DJ ACT MET LIVE VOCALS

Zijn jullie op zoek naar iets extra’s op jullie feest? Geen standaard DJ maar een energieke show die zorgt voor een avondvullend programma en voetjes van de vloer?

SPIN&SING combineert de beste DJ hits met een knallende live performance met zang. Van de classics van vroeger tot de dance muziek van nu, afgestemd op jullie wensen!

Wij zorgen voor een non-stop feest met de flexibiliteit die bij een DJ hoort, maar creรซren ook de live interactie en het wauw-effect van live muziek. We vullen de avond met knallende uithalen die het publiek meetrekt en die een spectaculaire ervaring bezorgt!

We gaan niet voor standaard maar zorgen voor een persoonlijke touch! Willen jullie bijvoorbeeld een openingsdans live gebracht hebben op jullie favoriete nummer? Of hebben jullie of jullie gasten verzoekjes?

We denken graag mee met de mogelijkheden!

DJ met zangeres spin&sing spin en sing spinandsing DJ live muziek bruiloft DJ Feestmuziek bruiloft feest band

“DANCE LIKE NOBODY’S WATCHING”

DJ met zangeres spin&sing spin en sing spinandsing DJ live muziek bruiloft DJ Feestmuziek bruiloft feest band

ONZE WERKWIJZE

We snappen dat er ontzettend veel komt kijken bij het organiseren van een bruiloft of evenement. Daarom ontzorgen we jullie zoveel mogelijk zodat jullie kunnen genieten van de voorpret van jullie dag.

We nemen de huur van licht, geluid, DJ booth en toebehoren uit handen zodat we zeker weten dat het geluid en licht past bij de sfeer van de avond en bij jullie wensen. We werken samen met een vaste selectie van leveranciers zodat we een hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Samenwerken doen we altijd op persoonlijke basis, dus we leren jullie graag kennen en daarmee ook jullie muziekstijl en specifieke wensen! Zodat wij in de voorbereidingen jullie wensen mee kunnen nemen en op de avond zelf zorgen dat het dak eraf gaat! Grote of kleine zaal, groot publiek of intieme groep? Wij zorgen dat de show past bij jullie avond!

Op de avond zelf zorgen we voor een flinke dosis energie en heerlijke dansbare beats! Ons repertoire is onwijs breed en geschikt voor jong en oud. Zodat alle gasten terugkijken op een geweldige avond!

LIEVE WOORDEN

“Lieverds! Ontzettend bedankt, jullie waren/zijn het gouden randje om onze geweldige dag. De muziek was geweldig. Alleen maar lovende woorden. Het was gewoonweg prachtig en spectaculair. Het was zo leuk om iedereen ook zo te zien genieten! Ontzettend bedankt! Voor altijd in ons hart!”

Bob en Charlotte

Tot snel!

Op onze social media @spinandsing kun je foto’s en video’s vinden van optredens en repetities, hier delen we alle avonturen en ervaringen van optredens die geweest zijn en nog komen. Als je benieuwd bent en ons avontuur wilt volgen, neem gerust een kijkje!

Zijn jullie enthousiast geworden? Leuk!!

Neem contact op via info@withfenna.nl of bel ons op 06 82 77 62 29 en dan nodigen we jullie heel graag uit voor een kennismakingsgesprek.

We kijken er enorm naar uit om een wauw-effect te creรซren op jullie mooiste dag!!