Hi there!

Ik ben Fenna, leuk dat je hier bent! Ik woon in het mooie Amersfoort samen met mijn lieve man en ondeugende dochtertje. Onze bruine labrador Teddy is ook part of the family en wat zijn we gek op haar!

Ik ben een echt mensenmens. Geniet ontzettend van tijd doorbrengen met familie en vrienden, ben graag in de natuur en heb altijd wel een DIY project om handen waar ik al m’n creativiteit in stop. Ook een serieuze chocolate lover, groot fan van Azië, maar ik kijk ook nu al uit naar de volgende vakantie met onze caravan! Lekker back to basic en genieten van ons gezin. 

“Funny

how a melody

sounds like a

memory”

 

Ik weet niet beter dan dat ik mijn hele leven muziek maak. Als kind moest je me al bij de muziek wegtrekken, want er moest ook huiswerk gemaakt worden. Úren kon ik achter de piano zitten en zingen. Wat begon als muziek maken, veilig in huis, als uitlaatklep, om mijn gevoel te uiten en mijn creativiteit kwijt te kunnen, groeide uit tot meer dan een passie. Ik ontdekte dat ik niet alleen mijn eigen gevoel een plek kon geven in muziek maar hier ook anderen mee kon raken.

Ik besloot om mijn baan in loondienst op te zeggen en fulltime muziek te maken. Andere mensen te raken met mijn stem, een melodie, een tekst. Met muziek die een verhaal vertelt, die binnenkomt. Dat was de beste beslissing ooit, want wat geniet ik ervan om mijn liefde voor muziek te delen en belangrijke momenten van mensen onvergetelijk te maken! 

 

Leuk om meer te weten?

Volg mij op Instagram of neem contact met me op!